با سس دلپذیر موشکی طعم غذاهایتان را متحول کنید

در غذاهای ایرانی و بین‌المللی، سس دلپذیر موشکی هر روز اهمیت بیشتری پیدا می‌کنند و طعمی ضروری برای گروه‌های مهمان که ذائقه‌شان را می‌شناسند…

انواع سس‌ها به‌ویژه در مارک‌های زنجیره‌ای، رستوران‌های استیک و غذاهای فست فود استفاده می‌شود… 

پس سس

سس اصلی: مواد لازم، آماده سازی، نکات و ظروف

5 سس اساسی در دنیای غذا استفاده می شود. تمام انواع دیگر سس ها را می توان از مشتقات این 5 سس اصلی در نظر گرفت:

سس

چهار تا از این سس ها سرآشپز معروف Marie-Antoine Careme است که به عنوان بنیانگذار غذاهای کلاسیک فرانسوی شناخته می شود.

یکی از آنها توسط سرآشپز معروف دیگری به نام آگوست اسکوفیه پیدا شد.

بشامل، گوجه‌فرنگی، اسپانیولت و سس ولوت

سس اولاندز اختراع آگوست اسکوفیه است.

 سس بشامل

مواد

1 قاشق غذاخوری آرد

نصف قاشق غذاخوری کره 1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه1 قاشق چایخوری جوز هندی

سس بشامل تهیه شده با 2 لیوان شیر کرم رنگ است.

آماده سازی

کره را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم بدون اینکه بسوزد ذوب می شود.

آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد کمی تغییر کند و بوی آن شروع به بوییدن کند.

پس از تفت دادن، مخلوط آرد و کره را از یک طرف هم زده و از طرف دیگر شیر را کم کم اضافه می کنیم.

سپس جوز هندی رنده شده، نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

با حرارت ملایم بپزید و هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود.

نکات

برای اینکه سس بشامل قوام دلخواه را پیدا کند باید مدام هم بزنید. مهم این است که شیر اضافه شده به سس داغ شده و کم کم در تابه بریزید.

علاوه بر این، زمان تفت دادن آرد نیز مهم است. باید آن را تفت داد تا بوی آرد از بین برود، زیرا تفت دادن زیاد یا زیاد می تواند بر قوام و طعم سس تأثیر بگذارد.