کنجد شیرین در مستحکم کردن بافت های استخوانی غوغا کرد

دانه های کنجد شیرین یکی از رایج ترین مواد تشکیل دهنده بسیاری از دسرهای معمولی کریسمس است.

اگرچه در این خرماها ما این غذا را عمدتاً از طریق شیرینی می خوریم، دانه کنجد، که همان دانه کنجد است، را می توان به عنوان بخشی از دستور العمل های دیگر، از جمله نان، روغن یا سالاد مصرف کرد.

برای تشویق شما به مصرف این ماده غذایی، در زیر ۱۰ خاصیت مفید دانه کنجد را پیشنهاد می کنیم.

با کلسترول مبارزه کنید
دانه کنجد به دلیل محتوای بالای لسیتین که یک اسید چرب غیراشباع است به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند. لسیتین چربی ها را حل می کند و از چسبیدن آنها به دیواره سرخرگ ها جلوگیری می کند.

کنجد

کار روده
دانه های کنجد به دلیل داشتن فیبر زیاد، عملکرد روده را بهبود می بخشد. یبوست کمتر و پیشگیری از بیماری های روده.

سلامت قلبی عروقی
در بخش سلامت قلب و عروق، دانه کنجد به عملکرد صحیح سیستم قلبی عروقی کمک می کند و بر کاهش رنج ناشی از بیماری های قلبی عروقی تأثیر می گذارد.

سرشار از پروتئین های گیاهی، مناسب برای گیاهخواران
کنجد حاوی پروتئین گیاهی متیونین است که یکی از 8 اسید آمینه ضروری است. این یک غذای بسیار مناسب برای کسانی است که رژیم گیاهخواری یا گیاهخواری دارند.

محتوای غنی از آهن
آهن یکی دیگر از آن مواد مغذی است که در دانه های کنجد وجود دارد. مصرف منظم دانه کنجد از ابتلا به کم خونی ناشی از فقر آهن که می تواند در زنان بسیار شایع باشد، جلوگیری می کند.

سایر مواد معدنی
آهن تنها ماده معدنی موجود در کنجد نیست. منیزیم موجود در دانه های کنجد به حفظ ساختار استخوان در شرایط خوب کمک می کند.

مشکلات گردش خون و هموروئید
کنجد مکمل بسیار مناسبی برای کسانی است که از مشکلات گردش خون رنج می برند یا می خواهند از آن پیشگیری کنند و برای کسانی که از بواسیر رنج می برند، زیرا برای پیشگیری از این بیماری بسیار توصیه می شود.

کبد و میگرن
کنجد متحدی برای مراقبت از کبد و جلوگیری از میگرن ناشی از آسیب کبدی است.

 

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.