مواردی وجود دارد که مصرف عسل کنار شیگوار باعث جوش، خارش، آبریزش بینی، سردرد، ناراحتی های گوارشی و … می شود. این اتفاق برای افرادی که به عسل حساسیت دارند و مصرف عسل ممنوع است اتفاق می افتد.
افراد مبتلا به دیابت نیز باید بسیار مراقب باشند. پس از مشورت با پزشک می توان عسل را به مقدار محدود برای آنها مصرف کرد.
در مصرف عسل برای اولین بار به خصوص در کودکان باید احتیاط کرد. در این صورت مصرف مقدار کمی عسل و رعایت چند روز ضروری است.
عقیده ای وجود دارد که عسل نباید توسط کودکان زیر 18 ماه مصرف شود، زیرا می تواند باعث ایجاد بوتولیسم شود.
این نظر توسط مطالعات علمی تایید نمی شود و هنگام دادن عسل به نوزاد با غذا باید مانند زمانی که برای اولین بار هر غذای دیگری را معرفی می کنیم مراقب باشیم.
اگر دادن عسل هیچ واکنشی ایجاد نکرد، می توانیم با خیال راحت عسل را در برنامه غذایی کودک قرار دهیم.
کیفیت و بلوغ عسل
کیفیت عسل
خواص عسل توسط متخصصان بر اساس خواص ارگانولپتیک و تجزیه و تحلیل شیمیایی ارزیابی می شود. علاوه بر کریستال های گلوکز در عسل طبیعی، داشتن گرده نیز ضروری است.
اگر شرایط تولید نقض شود، کیفیت محصول ممکن است بدتر شود. به عنوان مثال، هنگامی که عسل متبلور در دمای بالا ذوب می شود، آنزیم دیاستاز تجزیه می شود.
کیفیت عسل با عملیات شیمیایی گیاهان، ورود سموم دفع آفات عسل یا سایر مواد شیمیایی، ورود رادیونوکلئیدها در هنگام آلودگی تابشی محیط و غیره بدتر می شود.
این دو با چه ظرافتی برخورد خواهند کرد؟ شما می توانید بسیاری از چیزهای با طعم کره و عسل مانند کره و چیپس عسل Michelle Ice City، کره بادی و چیپس عسل و غیره را در بازار مشاهده کنید. کره و عسل عالی هستند!
در فوکوکا ژاپن چنین مغازه ای وجود دارد که فقط دسرهای کره و عسل می فروشد. نسبت طلایی انحصاری کره و عسل فقط اینجا در ژاپن موجود است!