خواص و موارد منع مصرف کنجد روغن گیری :
روغن کنجد یک محصول بسیار مفید است که با مشخص شدن اثرات مفید آن بر سلامت انسان، طرفداران بیشتری پیدا می کند.
در واقع، آن را به طور فعال در طب عامیانه، رژیم غذایی و، البته، در پخت و پز استفاده می شود. در ادامه در مورد خواص مفید و منع مصرف روغن کنجد صحبت خواهیم کرد.
فواید روغن کنجد بسیار زیاد است. برای شروع، این توانایی را دارد که گرسنگی را برطرف کند، یعنی کمک می کند که نیاز کمتری برای ارضای خود داشته باشید. علاوه بر این، به حرکت غذا از طریق روده نیز کمک می کند.
این یک جایگزین سالم تر و با کالری کمتر برای سایر محصولات مانند کره، مارگارین یا سس مایونز است و می توانید آن را در سوپرمارکت های Gadis خود پیدا کنید.
همچنین به خنثی سازی رادیکال های آزاد و از بین بردن موثر سموم کمک می کند. استفاده از آن بر روی پوست، به طراوت آن و کشش بیشتر آن کمک می کند.
خواص روغن کنجد
روغن کنجد حاوی اسیدهای آمینه لینولئیک، اولئیک، پالمتیک و استئاریک و همچنین ویتامین های A، D، C، E و B است.
این مخلوط آن را به محصولی ایده آل برای حفظ سلامت و زیبایی تبدیل می کند. این به عادی سازی تعادل هورمونی، بهبود وضعیت پوست و مو و مقابله با آمنوره در زنانی که از رژیم غذایی سخت پیروی می کنند کمک می کند.
علاوه بر این، روغن کنجد سرشار از مواد فعال زیستی و مواد معدنی است. در پخت و پز بسیار محبوب است، اگرچه شایان ذکر است که برای سرخ کردن مناسب نیست، زیرا با گرم شدن مقدار زیادی از خواص مفید خود را از دست می دهد.
روغن کنجد حاوی 42 درصد اسیدهای چرب امگا 6، 40 درصد اسیدهای چرب امگا 9 و 14 درصد مواد اشباع است. علاوه بر اینکه جزء ارزشمندی برای تغذیه رژیمی است.
ماهیچه ها را نیز کاملاً ترمیم می کند، ایده آل برای کسانی که آرزوی کاهش وزن دارند.