مراقب آنتی بیوتیک های باقی مانده
در عسل باشید آیا عسل آنتی بیوتیک دارد؟
منبع آنتی بیوتیک در عسل، معمولاً بقایای استفاده از آنتی بیوتیک های مربوطه در کشاورزی برای درمان بیماری های باکتریایی است. آنتی بیوتیک های باقیمانده عمدتاً از محیط و شیوه های نامناسب زنبورداری ناشی می شوند.
استفاده از آنتی بیوتیک ها در زنبورداری در اتحادیه اروپا و ایالات متحده به شدت تحت نظارت است.
در این آزمایش 35 نوع عسل عمومی و 10 نمونه عسل مانوکا جمع آوری شد. هیچ تتراسایکلین و کلرامفنیکل در همه نمونه ها مشاهده نشد. با این حال، 2 نمونه حاوی باقیمانده های آنتی بیوتیک مختلف بود.
سرطان زا بودن مترونیدازول در حیوانات آزمایشگاهی ثابت شده است؛ نیتروفوران ها سرطان زاهای ژنوتوکسیک هستند که ممکن است باعث جهش ژنی شوند.
اثرات آنتی بیوتیک ها بر سلامتی
اگر مقدار معمولی عسل در روز مصرف می کنید (یعنی 1 قاشق چای خوری تا 1 قاشق غذاخوری در روز)، اگرچه مصرف آنتی بیوتیک ها حداقل است (کمتر از 1 میکروگرم)، ممکن است اثرات طولانی مدتی بر سلامتی داشته باشد: