میوه خشک هزاران سال است که در دریای مدیترانه و خاورمیانه در دسترس بوده است. خرما یکی از اولین میوه خشک اصفهان است که مصرف می شد.
میوه خشک با خارج کردن آب میوه از طریق خشک کردن آفتاب یا با استفاده از دستگاه مخصوصی به نام آبگیر درست میشود.
از آنجایی که آب در حین خشک شدن حذف می شود، این بدان معناست که قندهای طبیعی موجود در میوه غلیظ می شوند.
می توانید با خوردن میوه های خشک مقداری شیرینی به روز خود اضافه کنید.
میوه خشک محبوب عبارتند از کشمش، خرما، آلو خشک (آلو خشک)، انجیر، زردآلو و هلو. میوه هایی مانند انبه خشک، آناناس و انواع توت ها نیز در دسترس هستند، اما این میوه ها معمولا با شکر اضافه شده خشک می شوند.
میوه های خشک می توانند منبع آنتی اکسیدان در رژیم غذایی باشند زردآلو خشک و هلو نیز منابع خوبی از کاروتنوئیدها هستند که بدن شما آنها را به ویتامین A تبدیل می کند.
به یاد داشته باشید، میوه های خشک بیشتر از میوه های کامل در قند غلظت دارند. اگر دیابت دارید، بهتر است با یک متخصص تغذیه در ارتباط باشید تا بدانید چگونه میوه خشک استوایی وارداتی را به عنوان بخشی از برنامه غذایی دیابت خود بگنجانید.
در حالی که میوه های خشک را می توان به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل مصرف کرد، مراقب باشید زیرا می تواند به دندان ها بچسبد و باعث پوسیدگی دندان شود.
بهتر است از میوه های خشک به عنوان بخشی از غذا میل کنید تا از چسبیدن آن به دندان جلوگیری کنید یا می توانید پس از خوردن آن حتما دندان های خود را مسواک بزنید.
فروشگاه مواد غذایی فله محلی خود را بررسی کنید میوه خشک خانگی ممکن است ارزان تر باشد و باعث صرفه جویی در بسته بندی شود.
- منابع:
- تبلیغات: