در این مقاله در مورد انواع چسب های مورد استفاده در نجاری و خواص آنها تا جایی که می دانم صحبت خواهم کرد.
از نظر ساز سازی، چسب مزدا پرکاربرد، چسب استخوان پوست (یا حیوانی)، PVA که در کشور ما به چسب سفید معروف است و چسب تایت باند که مخصوصاً توسط سازندگان گیتار استفاده می شود، چسب سیانواکریلات است که به آن نیز معروف است. ژاپنی و اپوکسی.
چسب l: برای چسباندن استفاده می شود.چسبندگی واقعیت هایی مانند منسوجات، چوب، بسته بندی کاغذی، مبلمان را تضمین می کند. عموماً برای چسباندن مبلمان استفاده می شود. در شرایط عادی در عرض 40-45 دقیقه خشک می شود.
چسب: به ماده ای گفته می شود که مواد را به صورت یک کل چسبنده در خود نگه می دارد، به ویژه چوب، برخی مواد فلزی، لاستیک و غیره به صورت جامد به یکدیگر می چسبند.
چسب سفید: در نواحی مختلف برای فرآیندهای چسباندن استفاده می شود، در محصولات ساخته شده از پارکت، چوب و چوب استفاده می شود، همچنین لکه های سیاه را از بین می برد، هیچ ضرری ندارد.
چسب مایع: چسبی است که در نام و تعریف خود دارای 😀 به طور خلاصه “مایع” است و امکان اتصال مواد پلاستیکی، شیشه، سرامیک، فلز، مرمر، پارچه، چوب و غیره را فراهم می کند.
سوپرچسب: خیلی سریع خشک می شود ( 2-5 0 ثانیه )، چسبی است که با وجود استفاده کم، چسبندگی ایجاد می کند، یکی از قوی ترین و بهترین چسب ها است. چسب فوق العاده اسپری. در چوب، پلاستیک، لاستیک، مبلمان، قاب (تصویر)، کشو، فلز، لاستیک و بسیاری جاهای دیگر استفاده می شود.
چسب های چسبیده به دست را می توان با استون پاک کرد که راحت ترین راه است حتی می توانیم چسب ژاپنی را با استون پاک کنیم روش دیگر. با استفاده از روش هایی مانند نمک و آب گرم و غیره می توان آن را از بین برد.